Mi vam u nastavku našeg današnjega članka donosimo i jednu jako zanimljivu priču koja nam dolazi iz Amerike. Naime, Hejli Kaster koja ima 28 godina i koja je inače iz Arizone doživela je najveće poniženje u životu kada je posle dva meseca došla da vidi bebu svoje najbolje prijateljice, te tada nije niti slutila šta će joj se u stvari i desiti. Ona je tako odlučila da u posetu dođe bez svoga supruga, a možda bi najbolje bilo da je došla sa njim.

Ona je bila itekako netrpljiva da vidi priinovu od svoje najbolje drugarice, koju je faktički znala od samoga detinjstva, konkretno od kako su obe imale po 4 godine, konkretno od samog obdaništa.

“Još dok sam bila u drugom stanju sa decom, a imamo ih četvoro, slušala sam priče da me suprug Trevis vara gde stigne. Nikad to nisam prihvatala jer je prema meni bio sjajan, brižan i posvećen. Međutim, kada sam otišla kod drugarice sve se promenilo. Trevis je od rođenja na vratu imao malo veći, veoma karakterističan mladež, što sam odmah ugledala na njenoj bebi. Nisam mogla da verujem. Uhvatila sam se za glavu, pogledala drugaricu u oči i upitala sam je samo: ‘Kako si mogla?’. Potom sam napustila njenu kuću i nikad se više nismo videle” – kaže Hejli iz Vikenburga za Keters njuz. 

Na kraju kada je pritisla svoga supruga, saznala je da je od 30 žena sa kojom ju je on prevario, jedna bila i njena najbolja prijateljica. “Rekao mi je da je spavao sa oko 30 žena dok smo bili u braku! Svet mi se srušio i izbacila sam ga iz kuće” – kaže Hejli.

Preporučeno