Verujemo kako ste do sada jako puno puta čuli onu priču, kako Željko Mitrović drži pola balkana, a koliko god to zvučalo nenormalno i megalomanski, upravo tako jeste. njegova Pink imperija danas vredi nekoliko stotina miliona evra, a on se toliko razgranao sa ružičastom televizijom, da njemu jednostavno više ne treba nikakva reklama.

On je već jako dugi niz godina u braku sa suprugom Milicom, te imaju ćerku i sina, koji im je još prošle godine podario i unuka, a mi se danas malo bavimo njegovim privatnim životom, još dok je bio basista ultra popularnih “Rokeri s Moravu”. Naime, on je još u mladosti imao jedan brak koji i nije prošao baš najbolje, a ona se zvala, verujemo da svi znate, Sonja mitrović hani, koja je bila jedna od najlepših žena u 90 godinama prošloga veka. Sa njim je dobila i sina Aleksandraa, kao i ćerku Sandru, a oni se toliko ne eksponiraju javno u privatnom životu. Njih dvoje su se venčali 1990 godine, aa razveli su se 4 godine posle. U časopisu TV novosti u to doba, mogli smo da vidimo kako je njen stan izgledao nakon razvoda, a osim alimentacije za decu, oan je dobila i muzički studio u centru Beograda od Željka Mitrovića.

Miki Panjković poznati beogradski frizer joj je pravio društvo za vreme snimanja te reportaže. Karamela, Miki Jeremić, Aleksandra Soković, samo su neke od poznatih ličnosti sa kojima se ona družila u to vreme. Inače, kako je nedavno izjavila za jedan srpski portal, ona i dan danas ima jako dobre odnose sa bivšim suprugom Željkom Mitrovićem.

Preporučeno