Verujemo da i ptice na grani znaju, da se još pre 3 godine, Veljko Ražantović preselio u Titel, odakle je i rodom njegova supruga Bogdana. On je kao venčani dar, od svoga punca, dobio i ogromnu kuću sa bazenom, gde su se preselili, a tamo mu je puno lakše za život. najvažnije od svega je to, što mali Željko odrasta u prirodi, i nije okružen asfaltom, i zagušljivim Beogradom.

Također je naveo da se tamo puno bolje sprema za svoje boks mečeve, jer ima fokus i mir, kojeg u beogradu također nije imao. Na sve to, on ima i posao sa azijskim ovčarima, te im je napravio ogroman boks na imanju, a njegove prve komšije su za Kurir otkrile sledeće:”Napravio im je boksove i zaposlio ljude koji se brinu o njima kada on ne može, jako im je posvećen, vidi se da ulaže mnogo i novca i truda. Radi se o veoma dobrim rasnim psima, uglavnom azijski ovčari. Ove životinje su veoma pametne. Imao je 70 takvih, pa je pedesetak prodao. Svaki košta po 1.200 evra, pa računajte. Od toga je za godinu dana zaradio sigurno 50.000 evra” – rekli sunjegove prve komšije.

Njegov tast i tašta i dalje jako naporno rade sa pilićima, i definitivno su svaki dan u Beogradu na pijaci gde prodaju svoje proizvode. Sada je i njegova majka Ceca mu dala nešto novaca da napravi i manji zološki vrt u titelu, ali za vlastite potrebe. Napominje se u medijima, da njegov tast i nije toliko za toga, ali Veljko i dalje radi po svome.

 

Preporučeno