Ako ste jedni od onih koji prate serije koje su bile popularne 2000 ih godina, sigurno da ste imali priliku da čujete i vidite glumca po imenu Michael Weatherly. On je čovek koji je glumio u mnogim serijama koje su popularne i kod nas, a jedna od onih je “Ally Mcbeal”. Michael je bio u braku već jednom te je bio veren za glumicu Jessicu Albu.

Ono što možda mnogi ne znaju o ovoj holivudskoj slavnoj sličnosti je to da Weatherly već dugo godina živi sa suprugom Bojanom Janković koja je poreklom iz Srbije. Naime, Bojana je iz Srbije odselila dok se ratovalo davne 1993. godine u nadi da će se baviti medicinom.

Kada je završila studije napustila je Srbiju i otišlka u beli svet te je na kraju završila u Vankuveru u Kanadi. Tu se dugo godina profesionalno bavila medicinom, a dovoljna je bila jedna sudbonosna noć da upozna Michaela. To se sve desilo, kako onakaže na koncertu poznatoh muzičara Stinga. Taj koncert je održan u Vankuveru 2007. godine i Weatherly je također bio u publici. Kada je on video prelepu Bojanu, odliučio je da joj priše iako je ona bila sa nekim momcima, napravio je svoj ulet i ljubazo je ostavio momke pa su ih oni ostavili na miru kako bi se upoznali.

Kako je ona ispričala, može se zaključiti da je on bio jako samouveren kad joj je prišao i to je izrazslo u jako lep brak i dvoje dece po imenu Liam i Olivia. Prvobitno se pitala da li će veza između glumca i doktorice moći da funkcioniše, ali oni danas sretno žive u New Yorku sa svojom decom.

Preporučeno