Sidni Luf (24) koja je bila odevena u belu jaknu i krem košolju, je snimila selfije i podleila fotografiju na društvenoj mreži uz opis: ““Spremna sam za sastanak”. Njoj se od tada gubi svaki trag. Sve je to bilo 15. novembra, 2017. godine u Linkolnu u saveznoj državi Nebraska gde je radila kao blagajnica u jednoj gvoždari, prenosi Miror.

Ona je svojim prijateljima rekla kako je preko aplikacije Tinder, to je aplikacije koja služi da upoznavanje, upoznala ženu koja se zove Odri, a čak se i pohvalilan njenom slikom. Dva dana ranije je već bila na jednom dejtu sa njom, a tada su se vozile po gradu. Ali, sledećehg jutra Sidni se nije pojavila na poslu, nije odgovarala na poruke svojih roditelja, pa su seli u auto i odvezli se pravo u njen stan. Pronašli su njenu mačku Mimzi gladnu i napuštenu i znali su da se nešto loše dogodilo, jer je Sidni takva da nikad ne bi mačku zaboravila i zapostavila.

Njen auto je bio parkiran ispred kuće pa su njeni roditelji prijavili nestanak jer su mislili da je oteta. Istražitelji su se usredsredili na Odri i pronašli su nejn telefonski broj nakon povezivanja s njom na tinder. Žena koja se javila na telefon je priznala da je išla na sastanak sa Sidni, ali je rekla da ju je nakon toga ostavila kod prijateljice, ali nekim čudom, nije mogla da se seti kod koje. Posle su policajci otkrili da je Odri ustvari žena po imenmu Bejli Bosvel, koja je tada imala 23 godine.

Ona je živela sa svojim dečkom Obrijem Trejlom, tada 51. godišnjakom u vilberu. Telo nesrećne sindi je pronađeno 4. decembra, a njeni raskomadani posmrtni ostaci stavljeni su u kese i bačeni u jame na obložnjem polju od mesta ubistva. Za ovo ubojstvo su optuženi Bejli i njen dečko Obri, koji su putem interneta upoznavali devojke i mamili ih na grupni se ks. Prvo je Obri potvrdio da je Sidni pristala da bude deo njihovih izopačenih fantazija da bi na kraju priznao da je sve to bila jedna velika laž.

Preporučeno