Za danas vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, a i sami ste po naslovu mogli da zaključite šta je naša današnja tema. Bivša Mis Jugoslavije, Jelena Jakovljević Bin Drai, udala se za šeika Saida Bin Draija, i sa njim je u braku više od deset godina. Jelena je 1998. gidne proglašena za Mis Jugoslavije, Mis Insterneta i Mis fotogeničnosti, i ostala je upamećna po tome što ej na jednom takmičenju osvojila tri od mogućih pet nagrada.

Ona je kasnije dobila i priznanje za poslovnu ženu godine, jer je vlasnica jednog kozmetičkog lanca, ali nakon udaje za šeika njen život se menja u potpunosti. Na njihovoj svadbi prisustvovala je 300 zvanica. U braku jelena i šeik dobili su četvoro dece devetogodišnju Asju, osmogodišnejg Hilala, šestogodišnjeg Hmadana i bebu Rašida. Jelena je neko ko jako retko dolazi u Srbiju, možda jednom godišnej to ukoliko joj njene obaveze dozvoljavaju.

Tako je ona jednom prilikkom za naše domaće medije rekla sledeće: “Dođem do Srbije kada mi obaveze oko palate dozvole i kada se zaželim svinjskih ušiju i repova, samo se nadam da ovo neće Sultan pročitati” pa je dodala i to kako uspeh koji je ona doživela joj niko neće oprostiti i da će uvek da bude napadnuta sa različitim pričama.

Također, Jelena je rekla i sledeće: “Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla – rekla je nekadašnja mis, sada uspešna preduzetnica, koja se osvrnula i na komentare o tome kako živi u – haremu. Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan.” Ostata teksta možete da pročitate

Preporučeno