Došli smo do saznanja da je pevačica Lepa Brena išla na seanse kod osobe koja ima natprirodne moći navodno. Kućna pomoćnica od Lepe Brene u svom telu ima magnetno naelektrisanje, a ovu čudnu pojavu kod žena ustanovio je pevačicin mlađi sin Vikotr Živojnivoć i to sasvim slučajno, što je sa nama podelio njegov prijatelj.

Oni su tako jednom prilikom sedeli u dnevnoj sobi i slušali su radio, međutim uvek kada bi ona prošla blizu muzičkog stuba, muzika bi stala. Oni su u samom početku mislili da je to slučajnost, a pošto se to bukvalno uvek dešavalo, Viktor ju je pozvao i zamolio da stane pored muzičkog uređaja. Tada ja nastao pravi tajac i svi su se zabezeknuli. To njoj nije bilo nikako smešno, pa je ona njima objasnila da u organizmu ima neko namagnetisanje, što je demonstrirala i sa kašikama koje je naslonila na svoju kožu i one su samo tako stojale na njoj.

Nijedna se kašika nije pomerila dok ih ona sama nije sklonila sa tela, to je bio šou živi. Također, kada je neko imao probleme sa zglobovima, bolove, ona protrlja ruke, skoncentriše se i dlanove nasloni na bolno mesto. Oseti se neka jako čunda toplota i stvarno nakon nekog vrmeena ti su bolovi nestajali. Ta je žena bila veliko čudo, a svako ko ima bilo kakv problem u njihovoj kući te vrste, pa čak i kada su im gosti dolazili, obratili bi se njoj za pomoć. Svima je uvek izlazila u susret jer kaže da je to dar od boga i ne sme to da spustava u sebi, ovo je sve ispričao Viktorov drug za medije.

Preporučeno