Danas je vikend, i definitivno kadaa je reč o TV voditeljima, nema šanse a da ne spomenemo Jovanu Jeremić. Ona sa svoja dva jutarnja programaa, i subotom i nedjeljom, koji u svakom danu traju po 7 sati, definitivno su jako gledani, ali Jovana kao Jovana i nije baš toliko omiljena kako ona sama tvrdi. Pomalo je naporna, a obični ljudi je i ne simpatišu puno, jer ipak preteruje u nekim svojim objavama.

Žene je posebno imaju na zubu, pošto zna jako daa pretera, kko ona ne kuva, kako ne voli da se prlja, nego ima kućnu pomoćnivcu koja se brine o njenom stanu, ali i detetu, kojeg faktički od posla nije niti videla u prvih 8 godina života. Baš iz tog razloga joj je i pukao brak, a sa svojim izjavama o braku također ljudima naabija pritisak.

Muškarcu ako rodite dete, mora vam kupiti rolex, luks auto i stan u centru beograda. Malo je i bahata zar ne? U poslednjih par meseci kako se razvela, menja muškarce kao čarape, a saada se ponovo oglasila na Instagramu, i nehotično pokaazaalaa daa je opet u vezi sa znatno mlađim muškarcem. Naime, pohvalila se sa svojim novim naušnicimaa, ali je stručn o zamaglila pozadinu, tako da se samo obrisi vide.

Lepo se vidi da je muškarac u ležaljci, sa jako lepim telom, a Jovana nije skidala osmeh sa lica. Vaša mišljenja o Jovani Jeremić?

Preporučeno