Rada Manojlović je definitivno neko ko je na domaćoj estradi, ietakko dobro unovčio svoj talenat. naime, ona se još pre 12 godina pojavila na Zvezdama Granda, i doguraala polako i do finala, a na kraju je na njenu žalost, ipak završila kao peta. međutim, to nije ništa moraalo da znači, pošto je njoj karijera krenula i više nego uzlaznom putanjom.

Naime, Rada je u poslednjih 10 godina, napravila jako veliki broj hitova, i gde god da se pojavi danas na anstupu, zagrantovano je da je klub i više nego pun, te gaazde zaadovoljno trljaju ruke. Osim što lepo peva, rada i sjajno izgledaa, te je saan mnogih muškaraca, ali nikada nije imala nimalo sreće u ljubavi. Potrošila je skoro 10 godina na Milana Stankovića, i 3 na Harisa berkovića, a na kraju je ipak ostala sama.

Sa Milanom se to sve rzvodnilo, dok se sa harisom nije mogla naći na istoj talasnoj dužini, te je na kraju morala sa njim daa prekine, jer je imao jako velikui afinitet prema kocki. Čak su i jedno vreme bili zaručeni, a na kraju se ipak nije desilo ništa između njih dvoje. Također, prema njenim rečima, bio je i više nego ljubmoran na Milana, tako da je rada ipak odlučila da preseče i da prekine ovu vezu. Ono što je sigurno istina je da je pjevačica nedavno proslavila svoj 37-i rođendan i to prilično skromno. Rada je tako podelila i fotku iz jednog restorana gde je samo sa sestrom otišla na ručak i to je sve. Vaša mišljenja o Radi?

Preporučeno