Kao što i sami možete da vidite, mi danas govorimo o Mirjani Antonović, koja je u poslednje tri godine bila u svim medijima u Srbiji, zbog parnice koju je imala sa Miroslavom Ilićem. Podsećamo ako niste u toku, ona je njega tužila, jer nije hteo da prizna sina Devvona, koji danas ima 33 godine, a na kraju je nakon dugotrajnog procesa, Miroslav ipak mortao da prizna svoga vabračnoga sina. 

Na kraju je bila presudna i činjenica, da je sve dokazao DNK, koji je MIroslav pod pritiskom suda morao da da. “Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje sve ovo. Za svakog bi ovo bilo stresno, ne samo za mene. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam” – rekla je Mirjana malo pre kraja samoga suđenja. 

Na kraju je Miiroslav em morao da prizna sina, em je morao da plati silne sudske troškove kao i Mirjanine karte iz Amerike, kada bi dolazila na ročište u Beograd. Njoj je jako puno u to vreme pomagala i Lepa Brena, kod koje je spavala kada bi dolazila na suđenje u Beograd, a u to vreme, kada je bila u drugom stanju sa Devinom, Brena je bila upoznata sa celom situacojom, i zna da je Miroslav otac deteta i niko drugi. 

Mirjana je tako pre par dana odlučila i pre nove godine da malo promeni imidž, te je skratila kosu, a i ofarbala se u crveno. Komentari su uglavnom pozitivni. 

Preporučeno