Mi se danas malo vraćamo u 90 godine prošloga veka kada je izbačena serija “Bolji život”, koja je definnitivno u top 5 svih vremena, a u njoj je briljira Jelica Sretneović, koja je odradila maestralnu ulogu kao popularna Koka. Nakon toga se pojavljivalaa u hit filmovima: Tesna koža, Varljivo leto 68, Zona Zamfirova, Nacionalna klasa i mnogi drugi. U svim njima je ostavila jako veliki pečat, i može se reći da je u top 5 glumica sa ovih prostora, ali nikada nije bila toliko medijski eksponirana.

Međutim, koliko god njen život na filmskom platnu bio divan, mnjen privatni život je jako tužan i može se reći da joj sudbina baš i njije bila toliko naklonjena. Nju i njenu majku je otac ostavio dok je još bila mala, a kao devojčica je već znala da želi da bude glumica jednog dana kada poraste. “Toliko sam bila sigurna da ću položiti prijemni da nisam ni razmišljala o drugoj opciji, jednostavno sam bila sigurna da ću toi jednog dana i postati i ništa me nije moglo sprečiti u tome.

Dobila sam i šamar od sekretara škole. Pitao me je da li sam normalna i rekao da ne može da veruje da se ispisujem, a još ni drugi razred nisam završila”, rekla je Jelica jednom prilikom. Ona je faktički živela samo do 19 godine, jer se sa 18 udala i tu prestaje njen društveni život. Miloš Miša Sretneović osnivač UKC Beograd je bio njen prvi muž sa kojim je dobila dvoje dece. Ono što je zanimljivo, fakultet je završavala sa stomakom do zuba. Ostatak teksta pročitajte ovde…

Preporučeno