Goran Bregović otkrio je svoju radost u društvu supruge Dženane. Zajedno su odgojili tri kćeri: Emu, Lulu i Unu, koje su sazrele i krenule svojim životnim putem.

Intrigantno je primijetiti da su, unatoč tome što su odgojene u različitim religijama, sve tri sestre izabrale svoje različite putove. Tjelesne atribute naslijedili su od majke, dok je otac na njih prenio svoj umjetnički talent. Najstarija sestra, Ema, magistrirala je likovnu umjetnost u Nantesu i izlagala je svoje radove u Beogradu. Srednja kći Una (21) odlučila se baviti glumom, dok najmlađu Lulu, koja je u svibnju napunila 19 godina, jako zanimaju moda i dizajn. Nedavna objava na Instagramu sugerira da ona trenutno radi na umjetničkom dizajnu noktiju iz svog doma u Parizu, upozoravajući potencijalne klijente s alergijama na mačke da obrate pažnju na njezine mačje prijatelje.

Iz fotografija je vidljivo da ova osoba posjeduje talent za izradu zamršenih dizajna na svojim primjetno dugim noktima. Cijene njihovih usluga su transparentne: dizajn prirodnih noktiju košta 20 eura, dok se set gela može kretati od 30 do 40 eura ovisno o veličini. Cijena kompletnog freestyle dizajna noktiju je 45 eura. Očito je da Lula ima izrazit i intrigantan smisao za modu, a poznato je da ima afiniteta prema tetovažama. S druge strane, Dženana, supruga Gorana Bregovića, rijetko se viđa u javnosti. Unatoč tome, par je u braku već nekoliko godina i ima tri kćeri.

Dženana Sudžuka je od 1993. godine u braku s Bregovićem, no par je u međuvremenu raskinuo svoju dugogodišnju vezu. Sudžuka je u mladosti radila kao model i važila je za jednu od najljepših djevojaka u Sarajevu. O njoj danas svjedoče kćeri Ema, Una i Lula, koje su naslijedile majčinu ljepotu. Vrijedno je napomenuti da je ženska loza obitelji Sudžuk pravi primjer izreke da “jabuka ne pada daleko od stabla”; majka Dženane Sudžuke, te svekrva poznatog glazbenika Gorana Bregovića, i dalje izaziva značajnu pažnju javnosti.

Bahru Sudžuku mnogi stari Sarajci smatraju oličenjem ljepote, do te mjere da je čak i sam Fidel Castro u jednom trenutku bio opčinjen njezinim šarmom.

Starije Sarajlije Bahru Sudžuku pamte kao oličenje ljepote. Milomir Marić priča da mu je prilikom posjete Fidela Castra uručeno cvijeće koje je potom poklonio Bahri, impresioniran njenim zanosnim izgledom. Zanimljivo je da je njezina unuka Una Bregović na svom Instagram profilu podijelila sliku svoje bake, koju mnogi smatraju izuzetno gracioznom damom.

U kućnoj verziji fotografije nalazi se Bregovićeva punica koja se pojavljuje s dotjeranom frizurom, suptilnom šminkom i nalakiranim noktima.

Preporučeno