– Kada se pogledaju horoskopi koji se danas mogu naći na mnogim portalima, uglavnom su to površne informacije. Jako veliki broj portala prepisuje od drugih, ili uzima horoskop od prije par godina, i na taj način vara svoje pratitelje…

U području astrologije postoje parovi koji se smatraju kompatibilnim, nekompatibilnim i idealnim. Idealni parovi napreduju u stanju apsolutnog sklada, a kada odluče zasnovati obitelj, njihovi potomci posjeduju očaravajuću kvalitetu. Fizičke osobine i privlačnost ovih beba mogu biti oblikovane ne samo genetikom i odgojem, već i astrološkim znakom koji upravlja rođenjem njihovih roditelja. Prema horoskopu, postoje tri astrološka para koja daju najljepšu djecu. Kada se žena Lav i muškarac Vodenjak spoje, njihovu vezu karakterizira zadivljujući spoj elemenata vatre i zraka. Ova moćna kombinacija snage, ambicije i inteligencije dovodi do izvanrednih postignuća.

Imaju skladno partnerstvo, uzdižu i potiču jedno drugo, te prenose svoje najbolje osobine na svoje potomstvo. Djeca rođena u ovom dvojcu Lav-Vodenjak nasljeđuju društvenost, vitalnost i neospornu privlačnost svojih roditelja, te bez napora postaju središte pozornosti u bilo kojem društvenom okruženju. Muškarac Rak i žena Bik čine moćan i skladan par, budući da oboje posjeduju duboko razumijevanje i osjetljivost prema međusobnim potrebama. Pod utjecajem Venere, žena Bik je romantična, praktična i cijeni svoj kućni život. S druge strane, muškarci Rakovi prirodno su brižni i izvrsni su u svojim ulogama očeva. Djeca rođena u ovoj obiteljskoj dinamici punoj ljubavi nasljeđuju te kvalitete, postajući suosjećajne, osjetljive i nevjerojatno privlačne osobe.

Njihova unutarnja ljepota dolazi do izražaja u njihovim interakcijama s drugima, budući da su odgojeni s jakim obiteljskim vrijednostima i naučeni da poštuju one oko sebe. Majka Bik, poznata po svojoj odlučnosti, prenosi važne životne lekcije svojoj djeci, učeći ih da se zauzmu za sebe, a istovremeno naglašava važnost poštenja i pristojnosti. Horoskopski znakovi Djevica i Ribe poznati su po svojoj dubokoj emocionalnoj prirodi. Kada se ova dva znaka spoje, nastaje prekrasna mješavina praktičnosti i sanjivosti, stvarajući toplo obiteljsko okruženje puno ljubavi. Djeca rođena u ovoj zajednici nasljeđuju najbolje osobine svojih roditelja – inteligentni su, suosjećajni i dobro odgojeni.

Često nazivana “starmalama” ili “starim dušama”, ova djeca posjeduju osjećaj smirenosti, racionalnosti i mudrosti koji im ostaje dok sazrijevaju. Na temelju horoskopa, ovi astrološki parovi blagoslovljeni su izuzetno atraktivnim potomstvom zbog izvanredne amalgamacije svojih horoskopskih znakova. Djeca utjelovljuju najbolje osobine svojih roditelja, izrastaju u zadivljujuće osobe koje odišu toplinom, ljubaznošću i empatijom, bez napora osvajajući srca svih onih u njihovoj prisutnosti.

BONUS TEKST:

Crni grad Kamišlov u ruskoj regiji Sverdlovsk nedavno je doživio razornu tragediju golemih razmjera. Tragično, 2. lipnja mali Danijel, šestogodišnji dječak, prerano je preminuo u obližnjoj rijeci Pišmi, samo kratko vrijeme nakon što se oprostio od oca na njegovom sprovodu.

  • Njegov otac, Evgenij Ivanov, star 33 godine, bio je pozvan na dužnost i tragično je izgubio život u Ukrajini. Oni koji su bili najbliži Danijelu potvrđuju duboku vezu koju je dijelio s ocem. Starija sestra unesrećenog dječaka izražava zbunjenost i nevjericu da mu nitko nije uspio priteći u pomoć. Kad je Kaća primila potresnu vijest da je dječak nestao u rijeci, od tragičnog događaja dijelilo ju je stotinjak kilometara. Bez oklijevanja je brzo otputovala iz Jekaterinburga u Kamišlov i promatrala kako se operacija potrage odvija iz sigurnosti obale.

Unatoč njenom nepokolebljivom optimizmu da će ga pronaći živog, spasioci su nakon iscrpne četverosatne potrage tragično otkrili beživotno tijelo dječaka potopljenog u riječnom koritu. Sestra je kroz suzne oči izrazila nadu da je uspio preplivati ​​rijeku i u strahu pobjeći. Nažalost, sudario se sa stijenama i zadobio brojne rane koje su mu prekrivale cijelo lice. Voda je Danielu bila zabranjena, pravilo koje se provodilo vrlo strogo. Ali tog kobnog dana majka mu je dopustila da se zabavlja u dvorištu.

Nakon nekog vremena prišao joj je i tražio novac za sladoled i vodu, no kupnju nije obavio. Anastasijina majka je izrazila osjećaj da se dogodio događaj, jer njen sin inače žuri u trgovinu bez zadržavanja. Pokušavajući ga dobiti, telefonirala je, no on se nije javljao. Kako prenose domaći mediji, Danijelu su prijatelji pozvali da im se pridruži u igri kraj rijeke. U jednom se trenutku usudila ući u vodu kako bi dohvatila loptu i naizgled se borila boriti se sa snažnom strujom. Anastasija, majka dječaka, prisjeća se da je on prije Nove godine izrazio želju da ode na odmor i provedu praznike zajedno.

Napomenuo je i da će preko ljeta ići na more. Početkom travnja Evgenij Ivanov ispraćen je svečanim ispraćajem uz vojne počasti. Danijel, njegov sin, bio je na sprovodu i od tada je često govorio o temi smrtnosti. Gledajući unatrag, obitelji se čini da je mladić imao jezivu predusretljivost u pogledu vlastite smrti. Danja je često izražavala stalnu želju za ponovnim susretom s ocem. U dirljivom prikazu svoje čežnje, ukrasio je zid kupaonice ilustracijama nadgrobnih ploča, od kojih je svaka nosila natpis “Danja i tata”. Emocionalni učinak ovog čina bio je toliko dubok da je izazvao iskreni uzvik dječakove starije sestre, koja je mogla samo izgovoriti: “To je kao da je… božanska intervencija.

Prema tvrdnjama mještana, Danijelova nesretna smrt nije usamljen slučaj na rijeci Pišmi, kakvih je bilo i ranije. Prošle godine dogodio se tragičan incident u kojem je sudjelovao 15-godišnji dječak s invaliditetom koji je izgubio život utapanjem. Slično kao sadašnja žrtva, i on se našao uhvaćen u podvodnu zamku, nesposoban se osloboditi. Ranije je obalna straža bila stacionirana u blizini rijeke, marljivo čuvajući one koji su uživali u kupanju. Anastazijina želja da se Danielova memorijalna služba održi u crkvi naišla je na odbijenicu jer se nije krstio. Zbog toga je obitelj donijela odluku o kremiranju. Namjera im je prosuti pepeo na mjestu na moru koje su Danijel i Evgenij sanjali posjetiti za odmor.

Preporučeno