Milena Ivanović Popović je u poslednje vreme u javnosti zbog svoje romantične veze sa osnivačem Fondacije Tijana Jurić Igorom Jurićem. Igor, koji iako ima pedeset godina, izgleda mnogo mlađe od svojih godina. S druge strane, njegova bivša supruga Mirjana dugo je ostala van očiju javnosti.
Mada vredi napomenuti da je Mirjana zapanjujuće lepa žena. Igor i Mirjana, kao par, morali su da podnesu konačnu tragediju: smrt svog deteta. Dana 26. jula 2014. godine, kod Bajmoka, Dragan Đurić je oteo i potom ubio njihovu ćerku Tijanu. Počinitelju je izrečena kazna od 40 godina zatvora. Iako par ima još jednu ćerku po imenu Saška, na kraju su odlučili da se razdvoje prijateljski nakon traumatičnog događaja, otkrivši da nisu u stanju da se nose sa posledicama zajedničkog gubitka. Saška često objavljuje slike na kojima je pored majke na raznim društvenim mrežama. Za uspomenu na majčin 50. rođendan, Saška je podijelila fotografiju i potpisala je riječima: “Moja kraljica danas puni 50 godina”. Iako njena majka nije biološki srodna sa njom, Saška se divi načinu na koji je graciozno ostarila, poput finog vina. Igor je nakon nesreće primetio da je Mirjana bila prisebnija od njega. Vrijedi spomenuti da su obje osobe istih godina, tačnije 49 godina, i pohađale su istu školu.
Nakon rastave para, Igor je započeo romantičnu vezu sa nevenčanom ženom, koja je ranije bila udata za pokojnog Olivera Ivanovića. Njih dvoje su u dugogodišnjoj vezi, a kruže glasine da zajedno žive u Novom Sadu. Uprkos tome, vezu su skrivali sve dok Milena nije objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. To je izazvalo značajnu reakciju javnosti, pri čemu je većina odgovora bila negativna. Ostaje nejasno zašto su ih ljudi osuđivali, jer su oboje nevezani i prebrodili su značajne tragedije.
Preporučeno