Danas pišemo o pevačici Goci Božinovskoj koja je 1989. godine upoznala svoju veliku ljubav, kik boksera Zorana Šijana i ljubav je odmah planula Oni su se sreli na plaži u Herceg Novom i istog dana se i rastali, a kako je znao da se pevačica sa odmora vraća tri dana kasnije, Šijan juj je sačekao na arerodromu.

To je nju jako iznenadilo, a već nakon druge noći koju su proveli skupa, on ju je zaprosio, a ona je naravno pristala i tu počinje njhova ljubavna priča, ali bilo je tu i ljubomore. Goca i Zoran Šijan su u braku dobili ćerku Zoranu i sina Mirka, a onda je zbio skandal kada je Šijan prevario pevačicu sa njihovom komšinicom Goranom, za koju je Goca tvrdila da joj je dobra prijateljica.

Zoran je sa njom dobio sina Vukašina, a za gocu je sve ovo bilo jako potresno. “Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja” ispričala je Goca medijima svojevremeno.

Nakon tri godine, 1999. godine Zoran Šijan je ubijen u centru Beograda dok je sedeo u svom automobilu i čekao da se upali zeleno svetlno na semaforu. U njega su pucali iz pištolja, a nakon svega Gorana je tužila Gocu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Mirko Šijan, Gocin bivši svekar, njoj i deci je dao kuću, a Gorani i njenom sinu Vukašinu stan na Bežanijskoj kosi.

Preporučeno