Novak Đoković je najbolji teniser na celom svetu, a on je u braku sa suprugom Jelenom Đoković već sedam godina, a zajedno su već 15 godina, još od svojih tinejdžerskih dana. Ali, kao i svi mladi, oni su se zaljubljivali i pre nego što su se upoznali i jedno u drugom pronašli veliku ljubav koja će trajati za celi život, a dok je Novak bio u vezi sa Lidijom Popović, Jelena je bila s teniserom Ivanom Bjelicom Giletom.

Pošto su oni bili jako mladi, ove veze nisu potrajel, a nakon raskida Novak i Jjelena su započeli svoju ljubavnu priču koja i dan danas traje i koja je krunisana brakom i decom Tarom i Stefanom. Ali, ono što je jako interesantno jeste da je Jjelena nije jedina poznata lepotica koju je šarmirao Ivan Bjelica, on je pre nekog vremena bio u ljubavi i sa glumicom Hristinom Popović. Međutim, 2018 godine mediji su počeli da pišu kako se taj par rastao, i to nakon što je Hristina obrisala sve njihov zajedničke slike na društvenoj mreži Instagram.

Ona je tada na svom instaramu objavila i jedan status u kojem je pisalo sledeće: “Oduvek sam smatrao da će se muž i žena koji ne vole iste filmove na kraju razvesti. Da bi jedan odnos opstao, važna su zajednička interesovanja, kao i vrednosti kojima se kroz život vodimo. Ali ja sam duduk po tom pitanju. Očigledno slabo kapiram sve na tu temu.”, napisala je ona. Također, sredinom ove godine se pisalo i da su se oni pomirili, što nije potvrđeno da li je istina.

Preporučeno