Mi se u nastavku našegdanašnjega članka fousiramo na domaću estradu koja je definitivno u velikim aktivnostima oko traženja angažmana za novogodišnje i božićne praznike. Jednostavno, kriza je udarial na skoro svaki segment društva, tako da se mora naplatiti nešto, što se zove najluđa noć u godini. 

Tak omi danas govorimo o pevačici, koje definitivno dugo nema na sceni, a njeno ime je Olja Karleuša. Njeni poslednji uspesi sežu još od 2010 godine, a od tada nije izbacila niti jednu čestitu pesmu. Mnogo je razloga što se tako sve dešava, a kako je nedavno rekla u emisiji “IN”, glavni razlog odsustva sa scene sa njene strane je to, što je imala jako veliih zdravstvenih problema. 

Naime, sve je krenulo od pomalo bezazlenih bolova u predelu lista noge, a kada je stigla do doktora, tromb je već stigao do pluća, i pojavila se i više nego opasna plućna embolija. ” Bol je bio takav da kada ležim, nema ga. Kako ustanem, pojavi se. Da je bilo otoka, posumnjala bih, ali ga nije bilo. Vratila sam se normalnom životu iako sam i dalje osećala bol. Sve je bilo okej dva dana dok nisam osetila da mi je dah sve kraći i kraći, kao kad obučeš nešto jako usko što onesposobljava normalan udah” – prisetila se Olja kako je sve počelo.

Njen sin Pavle je sve to jako teško podnosio, i nije mu bilo lako da gleda majku u bolničkom krevetu:” Sve to vreme se uzima terapija, antiokoagulanti, ali zapravo samo čekaš… Kad je doktor rekao da ne smem ni do toaleta, to je za mene bio kraj. Sve sam slušala. Nakon izlaska sam krenula na razne pretrage. Nije bio nasledno, Bogu hvala. Šta je uzrok – ne znam, ali razmišljam samo da to ostane iza mene” – ispričala je Olja.

Preporučeno