Milena Popović i njen sin Bogdan žive u modernom stanu koji predstavlja savremeni dizajn. Uprkos modernoj estetici stana, on odiše prijatnim ambijentom koji sugeriše da stanari poseduju izuzetan osećaj za stil i poštovanje za udobnost i ljubav. Dnevni boravak krasi garnitura sivog nameštaja koji neprimetno upotpunjuje Bogdanovljevog stalnog pratioca, sivu mačku. Siva je poznata po svojoj eleganciji, inteligenciji i pouzdanosti, što je čini veoma traženim izborom u savremenom dizajnu enterijera.
Milena je u potpunosti prihvatila zelene akcente u svom stanu, ugrađujući ih u različite elemente kao što su jastuci, stolice, kuhinjski namještaj i ukrasni komadi. Dizajneri interijera iznijeli su svoje stručno mišljenje, navodeći da su nijanse zelene idealan izbor zbog svoje svestranosti u dopunjavanju različitih shema boja. Kaže se da urođeni kvalitet zelenih nijansi ima sposobnost da revitalizira prostoriju, istovremeno izazivajući pozitivnost, što rezultira umirujućom atmosferom koja potiče opuštanje. Uprkos tome, stan Milene Popović ne nosi istu privlačnost kao romantični raj. Milena se često viđa u Novom Sadu, gde živi njen partner Igor Jurić. Uprkos tome, dom koji dijele sa svojim djetetom je prilično skroman. Milena, koja je na poziciji državnog sekretara Ministarstva turizma i omladine, javna je ličnost i mišljenja o njoj se veoma razlikuju; neki je visoko poštuju dok je drugi osuđuju.
Njena veza sa Jurićem naišla je na oštre kritike kada je izašla u javnost. Ipak, ključno je zapamtiti da svaki pojedinac ima pravo tražiti sreću. Igor i ja smo se sreli sasvim slučajno dok smo se oboje pojavljivali na televiziji. Naše upoznavanje je bilo ležerno; jedan od nas je bio tačan dok je drugi kasnio, ali smo i dalje razgovarali. Mnogi se raspituju da li nas je tragedija koja nas je zadesila zbližila i omogućila da bolje saosjećamo jedni s drugima, ali ja ne vjerujem da je tako. Umjesto onoga što sam očekivao, otkrio sam da cijenim vrijeme i razgovor s njim. Osjetili smo povezanost i naša veza je odatle procvjetala. Sada imamo ispunjeno i divno partnerstvo koje mi donosi veliku radost. U emisiji Slavice Đukić Dejanović otvoreno sam i bez straha izrazila svoje oduševljenje. Vrijedi napomenuti da je policija pokrenula uviđaj nakon što je ovaj lijepi stan u potpunosti uništen u požaru.
Preporučeno