Popularni pevač Hari Varešanović koji je poznatiji kao Hari Mata Hari svoj privatni žviot retko kada iznosi u javnost. Međutim, popularni pevač Hari Mata Hari je jednom prilikom je srpski portal Kurir rešio da otorio svoju dušu i otkrije malo poznate detalje o svoojoj prošlosti.

Tada je pevač Hari ispričao da je sam početak njegovog života bio jako zanimljiv s obzirom da ga je otac ukrao iz bolnice kad se rodio. “Tada, te godine je u Sarajevu bila jako velika zima. Pa tako su novorođena deca su masovno počela da umiru jer grejanja u bolnici nije bilo, a moj je otac doneo mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odneo u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom”, ispričao je tom prilikom pevač Hari Mata Hari pa je dodao:

“O privatnom životu ne volim da pričam. Imam dva braka iza sebe i troje dece: Damira, Maka i Nađu. Ćerka mi je podarila i dva unuka – Ishaka i Kana. To je sastav naš. Sad, u ovim godinama, unuci svašta probude u meni. Za svoju decu gotovo da nisam imao vremena… Bio sam na turnejama, putovanjima, ganjao posao i karijeru – a onda te unuci sačekaju kada imaš ozbiljne godine.

Onda tek imaš vremena za njih i otkrivaš ljubav. Srećan sam što mi deca nisu u muzici. Ako nisu hipertalentovani i ako oni to neće, kao što nisu ni hteli, onda je to u redu. To je njihova stvar bila. Sinovi su informatičari, a Nađa je lekar” rekao je pevač tada u tom intervijuu.

Preporučeno