Vest o razvodu jelene karleuše od Duška Tošića, Jelena karleuša je objvila još pre mesec dana, ali se taj razvodd još uvek službeno nije niti održao. sada mnogi mediji nagađaju, da je to opet bio jedan medijski spin od strane jelene karleuše. Ona je na ovaj način u poslednjih par godina, već par puta sama sebi dizala popularnost.

Duško Tošić ionako polsednje tri godine i ne živi sa njom, jer kao što i sami znate, on je uvek bio u fudbalu, te je nastupao po raznim kontiinentima, a poslednjih godinu dana je i fudbalski menadžer, tako da je izvan beograda uglavnom. Kada je kući, ima stan u Beogradu kojeg je kupio pre par godina, te slobodno vreme provodi sa svojim ćerkama.

Međutim, Jeleni ovo nije jedini propali brak, pošto je samo godinu dana bila u braku sa sinom poznatog srpskog magnata Igorom karićem, a njegovo ime je Bojan. međutim, njihov brak se završio nesllavno pošto ju je uhvatio u neveri i odmah se tazveo od nje. Nedugo nakon toga, pronašao je novu ljubav, a njeno ime je Maša Todorović, sa kojoom je jako brzo dobio i biznace, Taru i Teodora. Svoj privatni život čuvaju jako daleko od očiju kamera. Međutim, njegova sestra, uvek je imala pozitivno mišljenje o Karleuši, bez obzira na to šta se dešavaalo između njih dvoje:”

Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki.”, izjavila je ona nedavno za Kurir.

Preporučeno