Razvod je događaj koji neminovno donosi promjene, ali danas je Ella Dvornik doživjela promjenu koja nije bila vezana za njenu nedavnu rastavu od Charlesa Pearcea. Nakon što je ekskluzivno za magazin Story otkrila detalje svog razvoda, Ella je sa svojim kćerkama, Balie Dee i Lumi Wren, otputovala na Brač u posjetu majci Danijeli.

 

 

Iako je poznato da razvod donosi brojne promjene, Ella je sa svojim pratiocima podijelila da je njena kćerka Balie Dee danas napravila značajan korak naprijed. U kući njene bake Balije i Balie i Luma su naučile da prave njoke. Ella je napisala: “Jednostavno nisam stigla ranije – ali da. Bio je to jako lijep trenutak. Moja mama uči Balie i Lumu kako da prave njoke. Inače, moje omiljeno jelo je pašticada, a njoki su neizostavni dio toga (barem za mene). Iako je ovo iskustvo bilo borba a ne pastis, ipak je bilo nevjerovatno ugodno iskustvo. Zahvalna sam na ovim kratkim trenucima koji su mi ostali. Danijela je nedavno podijelila fotografiju na kojoj Lumi sjedi na njeno krilo, što je dobilo mnogo pozitivnih komentara od njenih pratilaca.

 

 

Međutim, jedan pratilac se raspitivao o Charlesu, pitajući ga gdje je. Danijela je ponudila da pratiocu omogući način da kontaktira Charlesa, na što je pratilac uzvratio pohvalom za Danijelinu ulogu svekrva.Što se tiče glasina koje kruže o razvodu, one su zaista tačne.Ova odluka nije doneta nedavno jer proces traje već neko vreme.Bilo bi uzaludno komentarisati nedovršene stvari.

Dok je Razumljivo je da javnost može spekulisati i stvarati priče, nije potrebno ulagati se u takve spekulacije. Ella se osjećala prinuđenom da razjasni status svoje veze sa Charlesom Pearceom, svojim mužem. “Sa velikim zadovoljstvom najavljujem završetak naše priče kao bračni par”, obavijestila je Story, čime je praktično okončala glasine koje su kružile društvenim mrežama i gradskim tračevima o njihovom navodnom razlazu. Ella Dvornik i Charles Pearce su se prvi put upoznali 2014. godine, a iz njihove zajednice dobili su dvije kćeri.

 

 

Preporučeno