Pre nekoliko meseci, Sneki, renomirani muzičar, učestvovala je na izložbi venčanja kao jedan od modela. Događaj je održan u hotelu Hilton, a Snekino prisustvo je bilo zapanjujuće dok se razmeće prelepom belom venčanicom. Uprkos tome što je okružena ljudima koji su već pronašli svoje srodne duše, Sneki priznaje da tek treba da pronađe svoju.

 

 

 

Kao Vaga, uznemirena je oko svog ljubavnog života i godinama razmišlja o svojim izborima. Nedavno je dospela na naslovne strane šetajući pisti ruku pod ruku sa poznatim reperom Nigorom. Sneki je zadirkivala da se uvek pojavljuje u “venčanici sirene” i da oseća pritisak da izgleda najbolje što može. Prisjetila se vlastitog vjenčanja, koje je u međuvremenu prebrodila. Iako je uvijek lijepo prisustvovati vjenčanjima i svjedočiti mladim zaljubljenim parovima, Sneki kaže da nije važno šta ona misli o tome; spremna je za brak, ali još nije našla svog idealnog partnera. Iako su joj na raspolaganju različite opcije, ona tek treba da donese odluku i trenutno je fokusirana isključivo na svoju muzičku karijeru.

 

 

 

Ipak, Snežana Babić Sneki, poznata folk pevačica koja je u javnosti već skoro trideset godina, izrazila je otvorenost za pojam braka bez zvanične matične knjige. Ona vjeruje da nikad ne treba reći nikad i spremna je istražiti različite mogućnosti. Babićka je prepoznata po sugestivnim tekstovima u hitovima, ali tvrdi da je jedina koja takve pjesme može izvoditi sa klasom i prefinjenošću. Ona smatra da savremene pjevačice nemaju sposobnost da izvode takve pjesme, a da ne djeluju vulgarno ili grubo. Za razliku od toga, Babićeve pjesme bile su živahne i provokativne, ali ukusne. Uprkos prvobitnim rezervama prema njenom stilu, njena muzika je bila obožavana širom Jugoslavije i regiona. Babić zaključuje da je svakom savremenom pjevaču izazov izvesti živu pjesmu bez vulgarnosti i žrtvovanja dostojanstva.

 

 

 

Preporučeno