O Lepoj breni je do današnjih dana apsolutno sve rečeno:; Žena je to koja je početkom 80 godina prošloga veka krenula sa Slatkim grehom da pokorava celu Jugoslaviju, i u tome je i više nego uspela. Naime, njeni veliki hitovi iz toga doba:”Jugoslovenka”, “Hajde da se volimo”, “Sitnije mile sitnije”, i dan danas su i više nego slušđane pesme. 

Međutim, u poslednje vreme, imamo itekako malo njenih novih pesama, ali i njenih nastupa, a sve je to uslovljeno sa njenim zdravstvenim stanjem, koje je sve lošije i lošije, a sve više i više vremena provodi sa svojim najbližima. Ako niste znali Brena ima čak tri sestre i brata, koji i nisu toliko medijski eksponirani kao što je slučaj kod nje. 

Tako je Brena poslednje lepe dane u Americi, odlučila da iznenadi svoju sestru koja inače živi u Americi, te ju je ugostila na svojoj jahti:””Kad je Brena kupila jahtu, unapred je mislila da će na njoj boraviti s prijateljima, pa nije štedjela i kupila je onu s više soba. Breni nedostaje sestra koja živi u Americi, jer se nisu često viđale. S jedne strane zato što je Brena puno radila, a s druge zato što Faketa nikako nije mogla uzeti dovoljno slobodnih dana da otputuje u Srbiju i tamo bude neko vreme”, rekao je izvor blizak pevačici za Kurir.rs.

Inač, njih dve su se razišle još 1979 godine kada je Lepa Brena otišla u Beograd da studira PMF, a sstra se rano udala te se preselila u Ameriku. Evo i tih slika…

Preporučeno