Jelena Karleuš, popularna pevačica, sinoć je proslavila rođendan velikom proslavom u svojoj vili. Njena porodica, bliski prijatelji i kolege bili su prisutni kako bi uveličali svečanosti i čestitali joj na uspjehu njenog posljednjeg albuma, koji je nadmašio očekivanja. Među gostima najviše pažnje i divljenja izazvala je Jelenina mlađa ćerka, preslatka Nika.

 

 

Međutim, njen suprug Duško Tošić bio je upadljivo odsutan, što su mnogi primijetili. Tokom posljednjih nekoliko dana, bili smo upoznati sa demonstracijom Nikinog dubokog poštovanja prema majci i nepokolebljive podrške koju pruža. Sasvim je zamislivo da se Nika odluči za karijeru sličnu majčinoj i postigne uporediv nivo uspjeha i ozloglašenosti. Iz slika snimljenih sa gala proslave vidljivo je da je afera bila sjajna. Jedna osoba koja se istakla bila je ćerka Jelene Karleuše, koja se činilo da se divno zabavlja, o čemu svedoči njen stalni osmeh. Njen energetski šarm bio je zarazan, ostavljajući sve dobre volje. Tokom cele večeri je zadržala pozitivan stav i bila je oduševljena razgovorom sa drugima, a takođe je rado pozirala za fotografije.

 

 

Mnogima je bilo očigledno da je ona bila centralna tačka događaja i da su je svi prisutni obožavali. Kako se kaže, “krv je gušća od vode” i bilo je jasno da se ona najviše cijeni. Nika je ponovo zablistala i pokazala da joj svet slavnih nije stranac. Od djetinjstva je uronjena u industriju i od tada je razvila oštroumnu sposobnost navigacije njome. Kako je sazrevala, njen izuzetan smisao za modu je zauzeo centar pažnje i ne može se zanemariti. Ćerka Jelene Karleuše, koja se takođe zove Jelena Karleuša, sinoć je predstavila besprekorni spoj mode, dodataka, šminke i frizure. Njen izgled je bio moderan i prikladan za svoje godine, što ju je činilo uzorom za mnoge mlade djevojke. Nije iznenađujuće da je njen imidž dobro cijenjen, s obzirom na staloženost i prezentaciju kojom odiše.

 

 

Preporučeno