Dragan Marinković je poznati voditelj, a svima je poznat pod nadimkom maca, pored toga što je dobar voditelj i redatelj, on je i glumac. Maca je rođen u Bosni i Hercegovini, gde se u svom rodnom Sarajevu prijavio na audiciju za akademiju scenskih umetnosti.

On je u roku završio nakon što je bio primljen, te je postao najbolji glumac u klasi i tako je i diplomirao. Rođen je 1968. godine, a kao dete je još ostao bez oca. Jedan je od retkih koji je sa 13 godina počeo da radi kako bi pomogao porodici da prebrodi gubitak oca. Također, iza sebe ima dva braka, a u prvom braku je dobio sina sa stilisticom i šminkericom Amrom Redžić a sinu su dali ime Lav.

Sve se to desilo 2003. godine, ali su se ubrzo nakon rođenja sina razveli. U 2010. godini je dobio svog drugog dina koji se zove Fjodor Simenon, i to sa novosađankom Tijanom Golubović. I od nje se razveo, a onda se 2016. godine treći put oženio i to sa frizerkom Jovnom Milić. Njegovi sinovi su dobili imena po poznatim ruskim piscima, jer kako je naveo on je za sebe jedan rusofil koji obožava rusku književnost, a podeljena su mišljenja kad je Maca u pitanju.

Trenutno radi na Pink televiziji kod Željka Mitrovića, gde je s vremenom na vreme voditelj u poznatom, najpoznatijem rijaliti programu Zadruga. Maca je pored svih poslova i zaista duhovit i dobar je komičar, te mnoge uspije namsijati. Još uvek je u braku sa Jovanom evo već 5 godina, a mnoge zanima kako ona to izgleda. Mlada je crne kose i ima jako puno tetovaža na svojoj ruci.

Preporučeno