U današnje vreme rijaliti programi i takmičenja su jako popularni i gledani na našim prostorima, kao i širom Balkana. Trenutno je rijaliti Zadruga jedan od najgledanijih rijalitija gde svaki dan imamo priliku da čujemo neko novo dešavanje unutar Bele kuće, međutim mi danas ne pišemo o toj vrsti takmičenja.

Tako mi danas pišemo u populanom kvizu Slagalica, a radi se o tome da je u najnovijoj epizodi popularnog kviza Slagalica reči jednog od poraženih takmičara izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama. Najviše su na njega opleli tviteraši po društvenoj mreži. Naime, kako smo mogli da vidimo, revanš partija između dva takmičara su bila jako napeta, ali se završila sa veoma nesportkom izjavom “crvenog takmičara” Radomira Jocića koju je uputio znatno mlađem protivniku Pavlu Rupniku.

Mladi Pavle je izborio prolazak u polufinale, a Radomir nije mogao da podnese poraz pa je rekao seledeće: “Ja sam igrao sa trećinom gasa, vidi se po rezultatu. Sreća je odlučila, u asocijacijama. Najbitnija je sreća, u svim kvizovima”, rekao je poraženi i razbesneo je korisnike društvene mreže.

Neki od komentara su bili: “Sram da ga bude zbog ovoga, a malom svaka čast, baš mi je bilo drago kad ga je dobio”, “Nikad ni za koga nisam navijala kao za malog. Em je presimpatičan, veoma kulturan, em mi je bilo bitno da pobedi starijeg gospodina”, “Kakva uličarska gestikulacija”, “Seljačino, bravo mali”, ovo su samo neki od komentara..Možete pogledati i video snimak da vidite kako je to zapravo izgledalo u popularnom kvizu. Koje je vaše mišljenje o ovome?

Preporučeno