Popularna pevačica Lepa Brena kaže da već mesecima nije okusila ništa slatko i masno. Pevačica se tokom pandemije korona virusa potpuno okrenula zdravom ačinu života, zato što je posle četiri decenije duge karijere konačno imala malo vremena za sebe. Također, Brena je otkrila kako je za jako kratko vrmee uspela da skine višak kilograma.

Kako je rekla ona se nakon 40 godina poptuno posvetila sebi. “Nikada nisam imala pauzu dužu od mesec dana, pa nisam mogla da vodim računa o ishrani, jer često nisam bila kod kuće. Sada sam iskoristila priliku i da se odmorim, ali i da promenim ishranu” ispričala je Brena i otkriva šta je sve izbacila iz jelovnika. “Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam.

Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da “navučem” na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada. Uspeo je da smrša, a i ja sam skinula tri kilograma, ali zbog moje visine mnogi misle da sam izgubila bar deset kilograma. Brena je nedavno bila sa suprugom Bobom Živojino vićem u Tajlandu, gde su nekoliko dana bili na strogom režimu.”

Zatim je dodala da redonvno trenira i da ide u teretanu. Dodala je kako je na ovaj način života pomogla sebi da iznedri neke nove ideje, koje je pretočila u posao. “Resetovala” se i sada može ponogno da radi punom parom. Koje je vaše mišljenje o Lepoj Breni? Pišite nam u komentar.

Preporučeno