Goca Božinovska je pevačica koja važi za jednu od najpoznatijih pevačica na našim prostorima, i koja je na našoj estradnoj sceni prisutna već nekoliko decenija, a kada je u pitanju njen privatni život, o njemu se uvek ima dosta da priča, jer u najmanju ruku se dešavalo ono što bi samo an televiziji mogli da vidimo, ali pevačici se dešavao stvarni život.

Pevačica Goca Božinovska je kako saznaju mediji i pišu, natelara svog sina da veri Bojanu Rodić. Navodno kako smo sazali Mirko uošte nije planirao da zaruči Bojanu, a kamoli da će praviti svadbu. Međutim, Goca ga je izribala da je sramota da živi u vanbraćnoj zajednici jer već ima sina pa mu je naredila da ode po prsten i da zaprosi Bojanu.

Također, Goca je njemu dala ideju da to učini u novogodišnjoj noći i da je na dočeku izennadi. “Mirko se prvo bunio i kulirao je, ali je na kraju pristao. Goca je otišla s njim da izabere prsten, tako da je sve rešeno i čeka se samo da obelodane I datum veselja”, objasnio je jedan od izvora. “Iskrena da budem, Goca se plašila da Bojana ne šmugne u Titel kod svojih s bebom. Sigurna je bila da ona očekuje taj prsten, a Mirko o tome nije ni mislio. Pa svaka devojka mašta o svadbi i sanja o tom danu kada treba da zablista u venčanici.

Zato mu je rekla da pod hitno kupi prsten i da je zaprosi što pre, a za svadbu će se lako organizovati na leto. Da je nije poslušao, oboje bi ih najurila iz kuće. I u pravu je, kakve vanbračne zajednice, kakvi bakrači… Mora da se poštuje tradicija, a i dete treba da ima i oca i majku”, ispričala je Gocina drugarica za medije.

Preporučeno