Mi se u nastavku današnjeg članka, dotičemo možda i najluđeg pevača sa ovih prostiora koji se ikada pojavio,a to je kao što i sami možete da vidite Darko Lazić. Čovek koji je uvek na ivcici smrti, a prve probleme je napravio pre 4 godine, kada je sa svojim autom, sleteo sa ceste, i za dlaku poginuo. Bio je preko 3 meseca u komi, a nakon toga se probudio, te je cečlu godinu provveo u bolnici, ali u nemalim broju slučajeva je iuzlazio u pšidžami i vozio se ulicama Beograd, bez vozačke dozvole, iako mu je jedna noga bila u više nego kritičnom stanju.

Nkon toga izlazi na kućni oporavak, ali ni tamo ne miruje. Sa jednom faktički slomljenom nogom, vozi motor bez kacige, policija ga juri jer vozi preko 200 na sat, svako malo plaća ogromne, kazne a u tim danima nije nikako ni radio, Zadužio se kod zelenaša preko 100.000 evra, da bi opet kupio besno auo, koje je vozio iako mu je vozačka oduzeta još 2013 godine. Nakon toga se razišao i sa svojom verenicom, ostaviko je i nju i sina, te je završio u Nemačkoj, ne plaća alimentaciju za dete, a gde je sin iz prvog braka?

Pre par dana opet je u sred noći uhvaćen kako jurca centrom Beograda preko 120 na sat, a ograničnje je bilo 80. Piveden je u stanici, a amo su mu u krvi osim alkohola pronašli i heroin?! Kako kažu komšije iz Brestača, on sada plaća cehove svoje parababe za koju kažu da je bila vračara. Radila je aboruse na živo, bacala kletve na nedužne ljude i šta sve ne. 

Preporučeno