Mi se u nastavku današnjeg članka malo bavimo sa domaćom estradom, koja u poslednje vreme i ne nudi baš ono što smo imnače navikli sa njihove strane. Čak su se smirili i Dara Bubamara i Jelena Karleuša od kojih smo navikli da imaju itekako bombastične izjave u roku od samo mesec dana. Međutim, u poslednja dva meseca definitivno ništa novo p o pitanju tračeva ili nekih svađa, a to javnost i mediji definitivno vole. Mi danas tako govorimo o Snežani Đurišić, koja je sastavni deo estradnih voda već poslednjih 35 godina, a njena karijera je toliko puna hitova, da je to jednostavno za ne poverovati.

Međutim, ona spada u red pevačica, koje su svoje karijere napravili isključivo sa svojim glasom i talentom, nikad anije ništ aoblačila kontradiktorno, jer kad izađe na binu, ljudi su samo očekivali lepu pesmu, a danas se očekuje golotinja i blud, a o kvaliteti je svakako više nego suvišno razgovarati. Ona je sada malo usporila karijeru, a u poslednjih par godina je sastavni deo Zvezdi Granda, gde ona iz emisije u emisiju pokazuje koliko je zapravo kvalitetna pevačica. Što se tiče njenog privatnog života, i ptice na grani znaju da je ona u vezi već par godina sa poznatim beogradskim zubarom, Vanjom Milošević. Međutim, on joj je do sda već par puta pravio probleme, bio je neveran, a vrhunac skandala je bio pre 3 godine, kada je otkrivena njegova prepiska sa jednom studenticom, gde se on otvorio i rekao da Đurišićka nema veze u krevetu, da je ladna kao led, i da njemu treba nešto mlađe i vatrenije. Snežanu je to toliko ukopalo, da nije sa njim razgovarala par meseci, ali je ipak ostala sa njim i do današnjeg dana.

Ono što također jako dugo vremena nije nikako znala je to, da se on u stvari ne zove Vanja, kako se predstavlja u javnosti, nego da je njegovo pravo ime zapravo Jovan Milošević. Kako je izjavio za srpske medije, nadimak Vanja je dobio još u detinjstvu, a danas mu je to ostalo, što smatra i pomalo simpatičnim.

 

Preporučeno