Dugi niz godina glumica Sloboda Mićalović i njen kolega glumac Vojin Ćetković doživljavaju blažen i zadovoljan savez. Njihova duboka privrženost rezultirala je dolaskom dviju izvrsnih kćeri, Vere i Mile, koje oba roditelja bezgranično obožavaju i njeguju.

 

Godine 2008. Vojin i Sloboda stupili su u brak, a njihova je zajednica vrlo brzo u srpskoj javnosti postala sinonim za trijumfalnu i skladnu ljubavnu vezu. Ovaj je par poznat po tome što svoje osobne živote čuva od znatiželjnih očiju medija i suzdržava se od otkrivanja opširnih detalja o svojim privatnim poslovima široj javnosti. Taj je pristup dosljedno održavan od ranih faza njihovih profesionalnih putovanja, izazivajući određenu znatiželju među njihovim obožavateljima.

Malo je bilo poznato da je Sloboda Mićalović prije udaje za Vojina bila u vezi s proslavljenim srpskim redateljem Jugom Radivojevićem. Ovu informaciju otkrio je sam Jug u intervjuu, gdje je pohvalio Slobodin talent i profesionalnost, učvrstivši njihovu vezu iz prošlosti.

 

Jug je izrazio duboko poštovanje prema Slobodi i priznao njihov pozitivan odnos. Željno iščekuje njezin uspjeh u karijeri i jako poštuje žene, posebice glumice, prepoznajući izazove i zahtjeve s kojima se suočavaju, posebice kao majke. S obzirom da su mu majka, supruga i sestra glumice, Jug se zbog ograničenja vlastitog posla često našao okružen ženama u profesiji. Zanimljivo, Jug je prije veze sa Slobodom bio u vezi s kolegicom Milenom Vasić. Nakon značajnog vremenskog razdoblja razdvojenosti, Jug i Milena su se ponovno zbližili, što je konačno dovelo do njihovog ponovnog susreta i kasnijeg braka.

BONUS TEKST:

Razmišljajući o zahtjevu za veoma dugim tekstom, pripremio sam jedan koji će istražiti temu ljubavi i njenog utjecaja na ljudski život, odnosno na način na koji oblikuje naše odnose, naše odluke i naše iskustvo svijeta.

Ljubav je možda jedno od najmoćnijih i najdubljih osjećaja koje ljudi mogu doživjeti. Ona nas povezuje s drugima na način koji nadilazi površne veze i osjećaje. Ljubav je snaga koja nas pokreće, inspirira i čini naše živote bogatijim i smislenijim.

Postoje mnoge vrste ljubavi – ljubav prema partneru, ljubav prema obitelji, prijateljstvo, ljubav prema sebi i ljubav prema životinjama i prirodi. Svaka od ovih vrsta ljubavi ima svoje jedinstvene karakteristike i duboke emocionalne veze koje oblikuju naše živote na različite načine.

Ljubav prema partneru može nas ispuniti osjećajem pripadnosti, podrške i razumijevanja. Ona nas potiče da rastemo zajedno, da dijelimo svoje radosti i tuge i da gradimo zajedničku budućnost. Ljubav prema obitelji nas čini osjećajnim vezama koje nadilaze riječi, obaveze koje prevazilaze granice i podršku koja nas podiže čak i u najtežim trenucima.

Prijateljska ljubav je posebno vrijedna jer nas povezuje s ljudima koji nas razumiju i prihvaćaju onakvima kakvi jesmo. Ona nas hrabri da budemo autentični, da se otvorimo i da budemo ranjivi jedni s drugima. Ljubav prema sebi je temeljna za naše blagostanje i sreću. Ona nas uči da se volimo, poštujemo i brinemo o sebi na način koji nas čini snažnijim i otpornijim na izazove života.

Ljubav prema životinjama i prirodi nas povezuje s prirodnim svijetom i podseća nas na našu povezanost sa svim oblicima života na planeti. Ona nas podsjeća na važnost poštovanja i brige prema svemu što nas okružuje, kao i na našu odgovornost prema budućim generacijama.

Ali ljubav nije uvijek laka. Ona zahtijeva predanost, požrtvovnost i kompromis. Ponekad se suočavamo s izazovima i preprekama koji mogu testirati našu ljubav i našu vjeru u nju. Ali kroz sve teškoće, ljubav nas vodi naprijed, dajući nam snagu da prevaziđemo prepreke i da izgradimo dublje i značajnije odnose.

U konačnici, ljubav je temeljna sila koja pokreće svijet. Ona nas povezuje s drugima, čini naše živote ispunjenijim i smislenijim, i daje nam razlog da vjerujemo u bolju budućnost. Kroz ljubav, mi osjećamo da pripadamo nečemu većem od nas samih, da smo dio nečeg svetog i neobjašnjivog što nas nadilazi i ispunjava.

Zato, neka ljubav bude naša vodilja u životu. Neka nas vodi, hrani i inspirira da budemo najbolja verzija sebe i da donosimo pozitivne promjene u svijetu. Jer u konačnici, ljubav je ono što nas čini ljudima, što nas spaja i što nas čini cjelinom.

 

Preporučeno