Petar Grašo i Daanijela Martinović su definitivno tema broj jedan u Balkanskim medijima, u prošloj godini. Verujemo da ste i sami upoznati sa činjenicom, da je popularni hrvatski pevač ostavio Danijelu Martinović nakon pune 23 godine veze. Što je najgor epo nju, ostavio ju je zbog 14 godina mlađe Hane huljić, koja im je zapravo bila kućna prijateljica. 

Ona je kao što i sami znate ćerka od Tončija Huljića, čoveka koji je pravio pesme i za Danijelu i Petra u celoj karijeri. Njih dvoje d abi izbegli medijsku pompu, odmah su se preselili u Zagreb, a jako brzo su se venčali i to u drugom mesecu ove godine. Nije prošlo malo, a oni su sve obavestili da je Hana u drugom stanju, te da će postati ponosni roditelji male devojčice. 

Danijela martinović se samo par puta do sada oglasila na ovu temu, a nikada nije negativno govorila o ovoj vezi, iako verujemo da je jako pogođena sa ovakvim prekidom, i na kraju joj je hana zaola nož u leđa pošto su punih godinu dana bili u vezi njoj iza leđa. “Trenutak u vječnosti… Neopisivo”, napisala je oan na svom Instagram profilu, nakon što je čula kako će Danijela i Hana nazvati svoju ćerku. 

Njih dvoje su tako odlučili da će se ćerka zbvati Alba, a podsećamo, on je sa Danijelom još 2014 govorio kakva će imena da daju deci. “Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovu pokojnom djedu, a za curicu imamo dva imena, Alba ili Luce. Interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi.”, rekli su oni tada.

 

Preporučeno