Kada je u pitanju Jelena Rozga, iako je jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, ona i dalje živi u jednom od najsiromašnijih delova Splita, u kojem uglavnom stanuju radičke porodice. Pevačica živi u naselju Brda Spltu, gde s enalazi i zgrada u kojj živi pevačica.

Sama ta zgrada u severnom delu Splita, koji ne slovi za elitni kraj, ipak se po svom obliku i dizajnu izdvaja od ostalih u tom delu grada, te je i na prvi pogled jasno da je kvadatni metar u njoj skuplji nego u zgradaa u njenom komšiluku. Cena je oko 2.000 evra, ali je to daleko manje u odnosu na najskuplje stanove u ovom dalmatinskom gradu Splitu, piše jedan portal.

Komšije s oboda Splita imaju samo reči hvale za svoju poznatu komšinicu. “Viđam je u prolazu, obično predveče, jer baš voli dugo da spava. Veoma je fina i kulturna, prava dama, uopšte ne potencira to što je popularna. Uvek nam se javi. Da li ima partnera, ne znam, ali dok je bila s Huljićevim sinom, stalno je dolazio po nju kolima, pa su išli negde. Često je šetao i njenog psa, bili su lep par” rekao je pevačicin komšija, koji nije želeo da mu se javno spomene ime, a tada se pridružila i Sanja, njena komšinica koja živi u zgradi:

” Jelena je super žena, nema dečka, živi sama. Komšinica je kakvu bi svako poželeo – nema kod nje glasne muzike, žurki, ako mi nestane nešto od kućnih potrepština, uvek joj se mogu obratiti. I ona zna da se na nas uvek može osloniti”, rekla je komšinica sanja.

Preporučeno