Iz dana u dan kada je u pitanju domaća estrada imamo priliku da pročitamo razne informacije, a sve se svodi na to da se pokaže luksuz i moć sa kojim se raspolaže. Društvene mreže jednostavno pršte od raznig slika sa eksluzinivh destinaija, te se stiče utisak da se samo želi pokazati ko je moćniji i ko ima više para. Ali, na veliku žalost takva vremena su došla i hteli mi to ili ne, jednostavno se moramo pomiriti sa tom činjenicom.

Kao što ste i sami mogli da vidite po naslovu mi danas pišemo o popularnoj braći Matić, koji je su jedinstven jer su jako dobri pevači koji su od malih nogu ostali bez čula vida. Međutim, ono što je najžalostnije, greškom medicinske sestre oni su ostali bez vida, ali jednostavno oni danas žive sa time, i ne pominju pun tu grešku a možda bi i trebali.

Da li se vi slažete sa nama? Ono što je za njih specifično je to što su u poslednjih 25 godina na estradi i jednako dbre karijere za sada imaju. Jedan brat je preselio se sa porodicom u Austriju, odnosno Dejan koji je tamo sa svojom porodicom dok je Saša ostao veran Srbiji.

Ali, oni su neko ko jako retko pokazuje svoje porodice i javnost skoro da nije upooznata za kakve s se oni lepotice ožeili. Imaju i decu sa njima, a kada se pogleda može se reći da su dobili jako lepe životne pratilje. Također, ono što je bitno jeste da oni nikad nisu ušli ni u kakav skandal, vode miran porodičan život i žive daleko od skandala. Evo i slika sa njihovim porodicama. Pišite nam vaša mišljenja?

Preporučeno