Naravno da i danas imamo novosti koje nam dolaze iz najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima, a to je svakako Zadruga. U ovoj petoj sezoni jedan od glavnih likova cele ove priče koja nosi rijaliti od samog početka jeste Filip Car u ulozi ljubavnika. On je ušao u vezu sa udatom Dalilom Dragojević koja je svog muža Dejana prevarila javno pred kamerama i milionima gledalaca.

Ood samog početka njihova veza je bila jako turbulentna, pa smo do sada više puta imali priliku da slušamo i gledamo njihove svađe koje su jako brutalne, a i ono po čemu je Filip i poznat u javnosti, a to je da ima jako prgavu narav kao i jezik, te je u stanju da nekoga izvređa nastrašnije i da ga ponizi, a to je upravo uradio on Dalili. Ali, svakog puta kada se to desilo, ona je njemu prelazila preko toga i oni su nastavljali svoj odnos normalno. Mi danas pišemo u nastavku o Filipu Caru, koji je morao da napusti Zadrugu, a sada je otkriveno i zbog čega.

Naime, u nizu je još jedna svađa koju su imali Dalila je otkrila da je izlazila napolje, odnosno da je išla kod psihijatra, a onda je otkriveno i to da je i Filip izlazio, pa je on u jeku svađe rekao sledeće: “Ja nisam otišao napolje zato što sam lud, ja sam otišao da razmišljam do ove minute. Ti i ja više nikada nećemo biti zajedno, evo trezne glave to kažem”, rekao je Filip. Možete i sami da pogledate kako je sve to izgledalo, a vaša mišljenja nam pišite u komentaru ispod.

https://www.instagram.com/tv/Camsp0foG3A/?utm_source=ig_web_copy_link

Preporučeno