Danas ovaj članak započenjemo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće estradne scene, a u nastavvku pišemo o jednoj od pevačica koja se obeležila nekoliko decenija iza nas kada je reč o dobroj i kvalitetnoj muzici. Naravno da je to pevačica naarodne muzike Snežana Đurišić, koja ima neverovatnu karijeru iza sebe, i da slobodno možemo da kažemo kako ej istu gradila isključivo dobrim pesmama i neverovatnim talentom koji poseduje.

Ona je za razliku odnejnih pojedinih kolega i koleginica za koje su pored muzičke karijere vezali razni skandali i priče, kod nje to ipak nije slučaj. I sami ste po naslovu mogli da zaključite da pišemo o tome kako je pevačica izgledala na početku svoje karijere, što je bilo pre mnogo godina. PA samim time nekako i ne treba da nas čudi što se ona toliko promenila, ali onoo što je za pohvalu jeste to da je pevačica ipak uspela da odoli tome da svoj izgled promeni do neprepoznatljivosti, za rzaliku od brojnih njenih koleginica koje su imale mnogo estetskih zahvata na sebil.

Upravo zbog toga bi većina njih najviše voljela da slike sa početka njihove karijere nikako ne postoje, a verujemo da to nije slučaj i kod pevačice jer iako možeo da kažemo da se ona dosta promenila, na nejnim starim slikama se itekako može shvatiti da je to ona. Sami možete da pgoeldate sliku ispod kako ej to pevačica izgledala na početku svoje karijere. Ova spomenuta slika je nastala davne 1974 godine, a koje je vaše mišljenje o ovome, kako vam deluje snežana na poečtku karijere= Pišite nam u komentaru ispod.

Preporučeno