Igor Jurić i Milena POpović su pre neka dva meseca definitivno uzburkaala kompletnu Balkansku javnost, a to se pre svega odnnosilo na područje Srbije. Sve je definitivno iznenadilo kada je Milena Popović, koja do tada nije bila toliko zanimljiva srpskim medijima, iznacila na Instagramu fotku sa Igorom, ispod koje je samo kratko napisala ljubav.

To ne bi toliko niti bilo zanimljivo domaćim medijima, da Igor Jurić još uvek nije bio oficijelno u braku sa svojom suprugom. Kako insajderi navode, njih dvoje već godinama ne žive zajedno, ali se pak još uvek nisu i oficijelno razveli. Nije prošlo samo dva dana od sporne slike, aa ona je aauutomatski uklonjena sa njenog Instagram profila, koji je nakon toga i deaaktiviran određeno vreme, te ej bio i zaključan.

Očigledno se Igoru nije svidela takva vrsta promocije, te je došlo i do svađe između njih, a kako se navodi njih dvoje već dve poslednje godine, žive zajedno u jednom stanu nedaleko od Spensa u Novom Sadu. Međutim, sa vremena na vreme ih oko kamere uhvate zajedno, ali ipak se doima da žele još uvek da sakriju svoju vezu, koju izgleda kriju od svih.

Njih je svakako spojila zajednička tragedija, jer je njen muž koji je bio jak političar smaknut pre 4 godine, dok je njegova žerka, Tijana koja je imala samo 12 godina oteta i ubijena, Sada je ekipa paparaco lova ih uspeo uhvatiti zajedno u šopingu u Novom Sadu u jednom tržnom centru, a sudeći po kesama, poprilično su pazarili ovoga vikenda. Vaša mišljenja o njima?

Preporučeno