Definitivno, kada normalan čovek pročita ovakav naslov ništa mu nije jasno, a definitivno većinu nas i više nego razljuti nečije ovakvo ponašanje. Majka je definitivno u svim kulturama svetinja, i definitivno niko vas na svetu neće voleti kao majka.

Međutim, kada se odraste osnuje se porodica, ljudi većinu okrenu leđa onome ko se trudio da od njih stvori čoveka, a to je jedna šokantna i dosta tužna činjenica. Svi mi ponekaad zaboravimo na roditelje usled nekih svojih životnih previranjaa, a to nikada ne bi smeli da dozvolimo. Onda kada ih upiteta šta je dovelo do toga da ih ne posućuju, uvek će kao odgovor koristiti da imaju previše obaveza, i da jednostavno ne stignu na to, a kasnije svi do jednog aposluutno požale na takvu svoju odluku.

Kada se osnuju porodice, najjednostavnija stvar za uraditi jeste ga smestiti u starački dom i priča je rešena, a nije. Roditelj tamo ostaje sam, a o njemu se apssolutno niko ne brine na pravi način.

Sledeća istinita priča nam dolazi iz Smedereva. Naime, jedan mladić koji ima 29 godina već duže je vreme veren sa svojom devojkom, oni su čak bili zakazali i organizovali svadbu koja bi trebala da bude na Božić sledeće godine.

Međutim, njegovoj zaručnici, njegova majka je predstavlja najveći problem, jer je jako vezan za nju, a ona je 90 % invalid. Majka svakako ne može da funkcioniše bez njegove pomoći , međutim, kako se venčanje više bliži , tako se devojci sve manje sviđa činjenica da njegova majka živi sa njima. Rekla mu je da od svadbe ništa neće biti, ako majku ne smesti u starački dom, na kraju je ostala sama.

Preporučeno