Mnogo je pevača sa domaće muzičke scenne, koji su polako ušli u neke pozne godine, a da su imali sjajne karijere 70 i 80 godina prošloga veka. Neki od njih su već i preminuli poput Šabana Šaulića i Sinana Sakića, ali su primera radi Mile Kitić i Mitar Mirić i dalje živi, i rade punom parom. Da li ste možda znali šta je zajedničko ovoj dvojici pevača, osim što imaju jako veliki broj hitova?

Mnogi misle da ako pričaju ekavicom da su iz Srbije, ali su obojica iz Bosne i Hercegovine. Mile Kitić je konkretno iz okoline Dervente, dok je Mitar Mirić iz jednom manjeg sela pored Ugljevika u Republici Srpskoj. Za njega kruži priča da je bio mali vrag u osnovnoj školi, nije bio neki učenik, a jedan dan je samo u petom razredu osnovne škole ustao na jednom času i rekao nastavniku:”Mene ne interesuje škola, ja ču biti veliki pevač i svi ćete da čujete za mene”. Svi su se nasmejali, a Mitar je već u osnovnoj školi počeo da peva a već sa 17 godinaa, prebacio se u Srbiju te je nasstavio da peva po beogradskim i okolnim kafanama.

Iako je bio u dva braka do sada, i u trećem nije nikako veran, jer vara svoju ženu sa Draganom janičević, također pevačicom koja ima nadimak Lepa gaga. Od nje je stariji čak 27 godina, i mnogi kažu da joj može biti i otac.

Preporučeno