Mi smo odlučili da vas danas malo opustimo, te ćemo poslednjeg radnog dana u nedelji pokušati da vam zadamo zadatak te da probate rešiti ovu mozgalicu koja vama može da poboljša memoriju. Također ćet eprofitirati na taj način da vam izoštri čulo vida, te također ćete izvežbati vaš mozak i držati ga istreniranim.

Nekada prije kada nije bilo interneta i svega danas što nam je lako dostupno su zagonetke bile jedna od glavnih zabava među ukućanima i društvom, a onda se sve definitivno promenila kada su eksplodirali Fejsbuk, Instagram i ostali platforme za zabavu i upoznavanje. Za danas smo vam spremili jednu pitalicu, koja je i više nego zanimljiva, a vaš je posao jednostavan, odnosno morate da pronađete mačku.

Ako je vi ne možete baš odma da pronađete, onda se ne morate brinuti zbog toga što je veoma teško nju da uočite ukoliko baš nemate dobru kontrolu obraćanja pažnje, jer je itekako teška, a kada vam se čini da je jednostavna, sve ćete teže da mognete da rešite ovaj problem.

Sve što treba da uradite jeste to da posmatrate dobro ovu sliku, pa nam u komentarima recite da li ste uspeli da rešite ovu zagonetku ili vam je možda bila prejednostavna. Ovde je svakako najbitnije strpljenje, i dajte sebi malo vremena pre nego što odustanate od rešavanja iste.

 

Preporučeno