Mi se u nastavku našeg današnjeg članka malo fokusiramo na zanimljive stvari koje nam dolaze s društvenih mreža. Svakako da je ekspanzija interneta u celom svetu dovela do toga, da danas možemo da provedemo sate i sate gledajući razne klipove koji su itekako zanimljivi, a kada samo vidimo kako su pojedini ljudi inovativni i šta im sve ne padne na pamet, definitivno nas baci u razmišljanje. 

Tik tok definitivno prednjači u jako velikom procentu besmislenih klipova, ali ipak kada se sve sabere i oduzme na kraju, možemo pronaći bar 10% Također možemo da pronađemo i jako neobičnih detalja o predmetima koje koristimo u svakodnevnoj upotrebi. Naime, sada je postala jedna jako viralna fotka, a dolazi nam iz jednog domaćinstva na Novom Zelandu. 

Naime, tamo je jedna žena postavila fotku predmeta kojeg je pronašla na stolu u svojoj kući, a definitivno nije imala pojma o čemu se radi. Naime, nije mogla satima da shvati o čemu se radi, pa je slikala predmet, poslala suprugu, koji je u tom trenutku bio na poslu, te ga je upitala o ćemu se tu radi? On joj je automatski rekao da nema pojma o čemu se radi, i da to nije njegovo. 

Na kraju kada je stigla kućna pomoćnica, pitali su je šta misli šta je ovo, a ona je rekla da je to našla u mašini za pranje suđa. Na kraju se ispostavilo da je u pitanju čaša koja se smanjila tokom pranje. Znala je žena da je od stakla, ali nije mogla verovati da je ovo nekada bila čaša. 

Preporučeno