U današnje vreme, ekonomska situacija je definitivno stisla sve kategorije društva. Jednostavno, od kako je krenula ratna situacija u Ukrajini, jednostavno cene su otišle za dva ili tri puta na gore, tako da je sve više običnog naroda koji ide i koristi usluge narodne kuhinje. Jednsotavno, više nema stida, jer se mora preživeti. 

Sa druge strane, imamo političare i kriminalce, koji i dalje ne osete krizu, žive jako lepo, a vlast im ništa ne može jer rade u kooperaciji, a sa vremena na vreme gurnu nešto ispod stola i samoj vlasti, koja samo zažmiri na jedno oko pred njihovim radnjama. Mi danas govorimo i o prosjacima koji h je također sve više i više na Balkanskim ulicama. 

Međutim, ni oni više nisu merodavni, jer imamo mafiju koja vlada prosjacima, i koja ujutro potrpa prosjake u kombi, razdeli ih po gradu, a navečer ih pokupe, kao i novac kojeg su skupili u toku dana. Međutim, isto tako imamo i obične prosjake koji se nikako ne libe, da zatraže novac i u sred bela dana. 

Tako mi danas govorimo o situaciji, koja se desila ispred Stark Arene, pred meče Crvene Zvezde u evro ligi, kada je prosjak zaustavio nikog drugog do Aleksandru Prijović, koja je bez usprezanja otvorila torbicu i počastila ga sa odličnom cifrom. Naime,. popularna prija izvukla je čak 4.000 dinara i dala ovom mladiću. 

Preporučeno