Nakon raspada Jugoslavije, nijedan predsednik Srbije nije bio toliko polarizovan kao Aleksandar Vučić. Uprkos tome što je dobio podršku starije demografije, njegova politika je naišla na otpor mlađih generacija. Vučić je dobio kritike sa svih strana, uz optužbe da je manipulisao nedavnim izborima u Srbiji kako bi produžio predsednički mandat u SNS. Bez obzira na lična mišljenja, neosporno je da Vučić ima veštinu za upravljanje medijima i sveprisutno prisustvo u svim sektorima.
Nedavno je privukao pažnju stvaranjem kreativnih, iako pomalo apsurdnih, videa koji ga prikazuju kako pretražuje frižidere kako bi uvjerio pojedince da glasaju za njega. Iako se čini da je ova reklama bezbrižna, pokazala se efikasnom. Kao i sa porodicama većine političara, Vučićeva porodica je često predmet kritike javnosti i medija, a kao rezultat toga, imaju tendenciju da se pritaje. Tamara Vučić, njegova sadašnja supruga, takođe je poznata javnosti, ali ona radije izbegava javne nastupe. Uprkos tome što je svjesna potencijalne negativne pažnje koja dolazi s profesijom njenog supruga, namjerno se trudi da stvori prostor između njih. Kao konsultant Ministarstva, aktivno je uključena u različite projekte koji za cilj imaju pomoć marginalizovanim zajednicama.
Ona odlučuje da se kloni bilo kakvog medijskog izvještavanja ili javnih nastupa koji bi mogli biti povezani s njenim supružnikom. Tamara je poznata po svojim luksuznim i prefinjenim odjevnim predmetima koji odišu sofisticiranošću. Ipak, posmatrači su bili zatečeni kada su je ugledali obučenu u opušteni ansambl koji se sastoji od jakne i farmerki. Njena fotografija u ovoj odjeći nalazi se ispod, što vam omogućava da utvrdite da li odgovara njenom tipičnom modnom smislu. Tamara je strastveni korisnik Instagrama i često dijeli svoje slike na platformi društvenih mreža.
Preporučeno