Novak i Jelena Đoković su definitivno najprirodniji svetski bračni par. To se pre svega odnosi na njegovu suprugu, koja bez obzira što njen suprug ima na stotine miliona dolata na računu, uvek se oblači i ponaša i više nego normalno u samoj javnosti. Mnogi joj u Srbiji zamere što nosi obične farmerice i majicu koja košta 5 evra, ali kada stavi minđuše od 100.000 evra, onda se bahati. 

Da se jako lako zaključiti da je našem narodu i više nego teško da se ugodi u bilo kojem segmentu. Dok je većina selebritija njegove kategorije se odlučilo za plastične sponzoruše, on je sa Jelenom jednostavno od 17 godine života, i faktički se znaju od samog detinjstva. Možda baš i zbog okruženja i svega ostalog oni celu Novakovu karijeru žive na relaciji Španija-Francuska-Italija. 

Mnogi mediji su jako puno puta pisali kako se njih dvoje vole i posvađati, kao i to da ju je novak i prevario, ali to su samo pisanja medija i ništa više. N jih dvoje su sada zajedo sa svoje dvoje dece u MArbelji u Španiji, gde su još  u doba korona virusa kupili i kući. Foto reporteri su ih uslikali kako se šetaju plažom sa svojim sinom, a slike su odmah osvanule na naslovnicama španskih portala. 

Međutim, da u svakom braku ponekad mora da bude trzavica to i sami znamo, a njih dvoje su se u jednom trenutku krenuli i da raspravljaju, a i sama jelena nije davala pardona. Onda je Novak u jednom trenutku krenuo i rukama da joj pojašnjava neke stvari, ali se na kraju ipak sve lepo završilo po njih dvoje. 

Preporučeno