Jedna od najtraženijih muzičara savremenog doba je Seka Aleksić, koja je nedavno napravila korak unazad od karijere i fokusirala se na porodicu. Uprkos tome, njeni koncerti i dalje privlače ogromnu publiku, a karte se brzo rasprodaju. Njena ogromna popularnost je neosporna i često rezultira ogromnom potražnjom za ulaznicama. Seka je sretno udata za supruga Veljka i zajedno imaju dva sina i dijele dom.

 

 

Ono što ih izdvaja od ostalih umetnika u njenoj oblasti je njihov izbor da žive van Beograda. Iako je Seka smanjila svoje profesionalne obaveze, njeni fanovi su i dalje odani, a ona je i dalje glavna snaga u muzičkoj industriji. Poznati bračni par izgradio je svoj idealan dom u Staroj Pazovi, a prema rečima komšija, radi se o pristupačnim osobama koje svima upućuju topao pozdrav. Njihova djeca uživaju u druženju sa drugom djecom iz susjedstva, a Seka često organizuje druženja i aktivnosti u svom dvorištu. Neki pojedinci su čak i prevideli da je Seka ranije bila udata za Dušana Vasilića, za kojeg se udala sa 19 godina, pre udaje za Veljka. U tom trenutku, Seka je boravila u Švajcarskoj i odmah je shvatila da je njena zajednica ishitrena i preuranjena, što je na kraju dovelo do njihovog razvoda samo godinu dana kasnije. Nažalost, njen bivši suprug, koji je kasnije uhapšen zbog trgovine drogom, izazvao je značajne probleme.

 

 

U tom periodu izneo je optužbe na račun Seke, tvrdeći da mu duguje 40.000 evra, koje je uložio u njenu karijeru, pre svega za produkciju njenog debi albuma. On je davao javne izjave za medije izražavajući želju da je transformiše u pop senzaciju, kako ne bi ostala obična “kafanska pevačica”, a takođe je naveo da ju je finansijski podržavao. Kako su njihovi sporovi postali nepremostivi, donijeli su odluku da raskinu brak i razdvoje svoje finansijske obaveze pravnim putem. Navodi se da je sklopljen dogovor da mu Seka nadoknadi 23 hiljade eura, što ona, prema njegovim tvrdnjama, nije ispunila.

 

 

Preporučeno