Rada Manojlović je jedna od retkih pevačica sa domaće estrade, koja je krenula bukvlno od dna, da bi se danas smatrala za jednu od najboljih pevačica  uceloj regiji. Podsećamo, ona je sa ocem dolazila na audicije Zvezde Granda, a koliko su samo bli loši sa finansijama, govori i podatak da je njen otac znao pozjamljivati pare za gorivo, da bi stigli do Beograda.

Danas ona zna sve to da ceni, ocu je obnovila kuću, uradila kompletnu fasadu, kupila mu je traktor, tako da danas ni u čemu više ne oskudeva. Međutim, što se tiče njenog emotivnog života,jako puno ljudi misli da je ona gej, jer je bila u vezo sa Milan Stankovićem puunih 10, a sa kolegom Harisom Silajdžićem bila u vezi puune tri godine, i opet se nije udala.

U odnosu na Mariju Šerifović, za nju se zna da je ponekad bila hvatana sa devojkama po koncertima u jako nezgodnim situacijama. U poslednje vreme se o njoj ine piše puno, jer je bila na turneji po Australiji i Americi za novogodišnje, odnosno božićne praznike. Kako mediji u Srbiji navode, veza sa harisom jednostavno nije uspelaa, jer je ona htela brak i decu, na što on nije nikako spreman.

Sada se na njenom Instagram profilu pojavila fotka, kako ljubi jednog mlađeg fana, i to sa jednih od koncerata, a svi su se pitali da nije neka nova šema. Rada se o svemu još uvek nije oglasila…

Preporučeno