O privatnom životu, nedavno preminulog Siniše Mihajlovića jako puno se piše u poslednje vreme u srpskim medijima. Pored toga što je sa suprugom Arijanom imao petero dece, Siniša ima i jednog vanbračnog sina, kojeg je dobio sa neimenovanom italijankom, a kojeg je upoznao tek kada je postao punoletan. Prema njegovim rečima od pre, izdržavao ga je, ali nije imao želje da ga upozna jer nije hteo da odraste. 

Međutim, kada ga je supruga Arijana pritisnula da se njihova deca upoznaju sa Milošom i da znaju ko im je brat, Siniša je popustio, i tada su po prvi puta seli i otvoreno popričali o svemu. “Imam sina iz vanbračne veze. Priznao sam očinstvo i preuzeo obavezu da ga izdržavam i školujem. Ali, do sada sam ćutao o tome. Bilo mi je teško, srce mi se kidalo svaki put kada bih pomislio na njega. Morao sam da budem čvrst i istrajem u nameri da se ne viđamo do njegovog punoletstva kako bismo onda, kao odrasli ljudi, pričali o svemu, izgradili čvrst odnos lišen nesporazuma proisteklih iz mladalačkih, nezrelih postupaka”, priznao je slavni fudbaler. 

On je čak i određeno vreme bio i ljut na njega zbog nekih njegovih postupaka, koje j ečinio dok je bio još u srednjoj školi. Sada se pojavila i priča o Sinišinom testmanetu, a prema italijanskim zakonima, supruzi pripada četvrtina njegove ostavštine, dok ostatak dele njegova deca, uključujući i samoga Miloša. Miloš je obožavao svoga oca, a Siniša je jedne prilike rekao i sledeće:”To saznanje me je pogađalo. Noćima nisam mogao da spavam svaki put kada bih čuo da je na pola metra od televizora kao hipnotisan gledao moju utakmicu.” Stalno je tražio od majke da se upozna.

Preporučeno