Goca Tržan je pune tri godine ostala duboko zabrinuta za svog supruga Radomira Rašu Novakovića. Supružnik pevačice, koji je takođe muzičar, mlađi je petnaest godina od nje. Nekoliko godina je bio zaposlen kao bubnjar, a kroz zajednički nastup bračni par se prvi put susreo. Međutim, sviranje bubnjeva Rashi nije donijelo prosperitet. Pored nezaboravnih emisija i prilike da upozna pop zvezdu, zadobio je i povrede oba ručna zgloba od posledica sviranja instrumenta. Gocin partner je posetio brojne medicinske ustanove kako bi rešio ove probleme, ali nažalost, nijedan lekar nije mogao da mu pruži olakšanje.

Uprkos snimanju, posmatranju, terapiji i lekovima, Rašino stanje nije napredovalo, zbog čega je zabrinutost Goce Tržan eskalirala svakim danom. Raša je uzimao značajnu količinu ozbiljnih lekova, što je samo dodatno pojačalo brigu Goci. Međutim, nakon traženja liječenja kod uglednog kiropraktičara, došlo je do značajnog poboljšanja Rašinih bolova, što je na kraju dovelo do potpunog nestanka, što mu je omogućilo da se vrati svojoj strasti. Goca je na Instagramu govorila o izazovima sa kojima su se ona i njen suprug suočili tokom ovog zahtevnog i teškog perioda dok su pokušavali da ostvare roditeljske uloge. Ona je naglasila da odustajanje nije opcija. Vredi napomenuti da je Goca Tržan, pop pevačica, godinama važila za jednu od najharizmatičnijih i najtalentovanijih žena na našim prostorima.

Tokom svoje karijere ostvarila je značajan uspeh sa nekoliko hitova na top listama, među kojima su “Voleo si skota”, “Haljina”, “1200 milja”, “Autostoper”, “Ljubav, ti i ja” i brojni drugi. Nakon što je postala pevačica grupe “Tap 011”, stekla je široko priznanje i obožavaoce. Nakon ovog uspjeha, započela je solo karijeru. Trenutno je u braku sa Rašom Novakovićem, koji joj je i bubnjar. Osim toga, iz prvog braka sa Ivanom Marinkovićem, koji je učesnik rijalitija, ima kćer Lenu. Tržanova je rođena 8. jula 1974. godine, što joj čini 49 godina. Međutim, godine su za pjevačicu samo broj, jer nikada nije djelovala sjajnije.

Preporučeno