Snežana Savić, poznata glumica i pevačica, majka je ćerke Anite, čiji je otac reditelj i scenarista Dragoslav Lazić. Nakon braka, njih dvoje su živeli zajedno nekoliko godina pre nego što su se razdvojili. Uprkos tome, naša slavna glumica i pevačica je u 64. godini odlučila da se još jednom upusti u majčinstvo. O ovoj vesti stižu bliski prijatelji Snežane Savić, a prenosi portal 24h.com.

Postoje tvrdnje da vijesti o glumici nemaju valjanost s obzirom na njen nedostatak javnog odgovora na to pitanje, što mnoge navodi da vjeruju da je to samo marketinški trik. Nasuprot tome, bivši suprug Snežane Savić je u 76. godini dobio blizance, sina Lazara i ćerku Iskru. Vrijedi napomenuti da je Snežana Savić ranije bila udata za Dragoslava Lazića, koji je kasnije 32 godine pronašao ljubav sa glumicom. njegov junior. Snežana Savić, glumica poznata po svojoj lepoti i uspehu kako u glumi tako i u pevanju, već decenijama ima uspešnu karijeru u javnosti. Dok njen privatni život ostaje uglavnom misterija, u javnosti je poznato da ima ćerku Anitu, koja je takođe glumica, a ranije je bila udata za reditelja Dragoslava Lazića. 

Nakon raskida prethodne veze, Lazić je pronašao srodnu dušu tek mnogo kasnije u životu. Neočekivano se zaljubio u Draganu Turkalj, glumicu koja je bila 32 godine mlađa od njega. Uprkos razlici u godinama, par je uspeo da zatrudne blizance Lazara i Iskru, ali ne bez savladavanja značajnih poteškoća u potrazi za roditeljstvom. Pre braka sa Draganom, Lazić se venčao sa Snežanom, ali je njihova zajednica okončana razvodom. Potom se oženio Dunjom Klemenc, slovenačkom kostimografkinjom i producentkinjom, sa kojom je dobio sina Zorana i ćerku Katarinu. Tek nakon toga Lazić je upoznao Draganu i zaljubio se u nju.

Dragana i Dragoslav su se suočili sa značajnim izazovima zbog velike razlike u godinama, a trebalo im je više od decenije borbe da začete dete. Njih dvoje su se venčali 1998. godine, a Dragana je usvojila suprugovo prezime. Kasnije su obavili crkveno venčanje u manastiru Zlatenac, koji se nalazio kod Svilajnca. Venčanje je bilo veliko i sjajno održano u Koraćici, a rezidenciju je paru poklonio Velimir Bata Živojinović, koji je bio kum. Za vrijeme njihove zajednice, Dragoslav je naišao na kritike zbog tabua oko njihove razlike u godinama. Uprkos tome, njegova supruga je čvrsto stala uz njega i za medije progovorila o njihovoj vezi. Tokom intervjua za magazin “Hello” pre nekoliko godina, Dragana Turkalj je ispričala da je kroz vezu sa snažnim i karakternim suprugom kojeg je upoznala sa 26 godina otkrila da u njenoj situaciji nema sramote. Unatoč brojnim pokušajima, nisu uspjele zatrudnjeti prirodnim putem te su se okrenule vantjelesnoj oplodnji. Međutim, Dragana je posle nekoliko neuspešnih pokušaja pala u dubok osećaj beznađa.

Preporučeno