Fešte Roma često se karakteriziraju kao grandiozne, s atmosferom neobuzdanog veselja. Uobičajeno je da se domaćini natječu jedni s drugima u stvaranju još radosnije i bujnije prilike za sve. Budući da su na glasu da su svečari i da ne štede na slavlju, jedan je gospodin iz Berlina svom djetetu u nedjelju priredio nesvakidašnje veselje za prvi rođendan. Pola bine okupirano je ovom proslavom kojoj je prisustvovalo preko 1000 uzvanika. Uzvanike je zabavljao orkestar Aleksandra Sofrinijevića, a posebni gosti bili su neke od najuglednijih zvijezda.

U pripreme za svečanost punoljetstva slavljeničina obitelj uložila je pozamašnu svotu novca. Išlo se čak i do angažiranja renomiranih voditelja, a te uloge preuzeli su Milan Kalinić i Dušica Jakovljević. Goste su počastili nastupima poznatih lica iz estrade. Prva specijalna gošća koja je uveličala svečanost bila je Viki Miljković, koja je uz supruga Tašketa i bivšeg pobjednika “Zvezda Granda” Nermina Handžića podigla raspoloženje na zabavi. Atmosfera u raskošnoj sali dostigla je vrhunac pojavom Šerifa Konjevića, čija je izvedba pjesme “Sin” rasplakala voditelja.

Predstavljanje Saše Matića, Cece Ražnatović, Ace Pejovića i Snežane Đurišić, pored Šerifa, uveličalo je program i zabavilo prisutne. Atmosfera tog područja bila je očaravajuća i očaravajuća. Prisutni su ostali zapanjeni kada su poslužitelji predstavili kolosalnu tortu koja je podsjećala na poznatu glumicu Angelinu Jolie. Torta je bila toliko realistična da se činilo kao da je sama glumica ušla u prostoriju, a pekari su u dizajn ubacili i njezinu tetovažu.

Nakon pregledavanja videa koji su osvanuli na društvenim mrežama, nedvojbeno je da je estrada uspjela stvoriti istinski ugodan ambijent kakav dosad nije viđen u Europi.

Preporučeno